DriveLife Meets

"Drivelife Meets", het evenement dat draait om het mooiste van 2 werelden: Het rijden in konvooi over unieke wegen en het bewonderen van de mooiste auto's op locatie, in een ontspannen sfeer.

Het concept

Het idee is simpel; Een evenement bezoeken met een groep gezellige mensen is altijd leuker dan alleen. Uit dit oogpunt kreeg dit laagdrempige concept in 2017 het startsein.
Het ontmoeten van bekenden en leren kennen van nieuwe mensen met dezelfde passie op een zorgvuldig geselecteerde locatie. Het verhaal van elkaars bolide bewonderen en vervolgens deze in konvooi aan de tand voelen richting het evenement. En uiteindelijk hier met elkaar arriveren waar jouw parkeerplekje op je wacht.

Ook bij dit concept zijn de restricties voor deelname aan de standaard van DriveLife. Uniek, een auto met een verhaal en passend in het plaatje van echte liefhebbers.

*Kosten van deelname kunnen per editie verschillenen (op basis van 2 pers.)

NSX   M5   C6

Wat is DriveLife Meets

Production_Boss 140

Warm welkom

Elkaars bolide bewonderen onder het genot van een heerlijke verse koffie (of thee) en een stukje taart of cake. Dit in een autorijke omgeving, op een zorgvuldig geselecteerde locatie tussen rijdende snelheidsduivels en kunststukken!
Hier ontvangt ook ieder team de route, de polsbandjes *en zijn consumptiemuntjes voor het evenement.
*Verschilt per editie

Nissan GTRs

In konvooi naar het evenement

Via leuke wegen richting de plek waar het hart van petrolheads sneller gaat kloppen.
Tussen weilanden en 3-baans breed in konvooi over de snelwegen, met de befaamde "Tankstation Takeover" pauze, om uiteindelijk te arriveren op het terrein.

Production_Boss 100 2

Gegarandeerd entree

D.m.v. een DriveLife polsbandje is de toegang tot het showterrein van het evenement verzorgd en staat jouw parkeerplekje op je te wachten. Gegarandeerd entree dus!
Hier zullen alle bolides van het konvooi bij elkaar staan, waarna je kunt genieten van al het moois wat er aanwezig zal zijn.
Zonder twijfel een super dag voor de benzinesnuivers!

Impressie

DriveLife Meets

Production_Boss 49
Production_Boss 991
Production_Boss 93
Production_Boss 9981
Production Boss 44 van 103
Production Boss 90 van 103
Production Boss 23 van 103
Production Boss 3 van 103
Production_Boss 50D