De JC Baarse Zomertour

Juni 2023 is het zover, de allereerste JC Baarse Zomertour. Een
evenement waar ik, Roy Baarse, je graag voor uitnodig om samen met een aantal
andere rijders een onvergetelijke trip te maken. Van haarspeldbochten
en bergpassen tot en met bezoeken aan musea en wellness centra, in
deze trip is alles verzorgd!

Rij jij met ons mee?

Informatie

Let op: Dit is een privé reis welke op invite vanuit JC Baarse plaatsvindt.

Data: 5 t/m 10 juni 2023 (6 dagen)
Aantal km's: Ca. 200/250 per dag (excl. heen- en terugreis)
Aantal plaatsen: 10 bolides
Deelnamekosten: Ca. €1195,- excl. btw p.p.

 

Furkapass

Een week vol gezelligheid, geweldige wegen en prachtige locaties.

Overnachting 1

Dag 1 - maandag 5 juni

Maandagochtend om 10.00 uur zal de eerste editie van de JC Baarse Zomertour van start gaan in het welbekende Valkenburg.
Onder het genot van een heerlijk ontbijt is er gelegenheid om kennis met elkaar te maken. Zodra iedereen is uitgegeten beginnen we met de briefing waarna we de motoren starten en vertrekken richting Duitsland.

Waar bij JC Baarse de passie voor unieke auto’s in alles terugkomt, is er in Duitsland ook maar één plek waar diezelfde passie volop te beademen is: de Nürburgring. Het paradijs voor de autoliefhebber, waar de coureurs onder ons tijdens de befaamde Touristenfahrten dit uitdagende circuit kunnen trotseren en beleven. Na een typisch Duitse lunch verlaten we de Eiffel en rijden we naar Hotel Légère Luxemburg. In dit state of the art hotel zullen we, na even tijd gehad te hebben om te relaxen en op te frissen, gezamenlijk de dag afsluiten en genieten van een heerlijk diner.

Overnachting 2

Dag 2 - dinsdag 6 juni

Dag twee van de tour wordt gestart met een rijkgevuld ontbijtbuffet. Deze dag rijden we Duitsland in richting het
Schwarzewald, of ook wel het Zwarte Woud. De omgeving en de wegen die in het Schwarzewald liggen, zijn precies de redenen waarom jij een sportauto rijdt. Ontelbare bochten die elkaar opvolgen dwars door de bossen heen. Maar voordat we gearriveerd zijn in het Schwarzewald, staat er eerst een lunch klaar met prachtig uitzicht.

Na een heerlijke dag sturen over de glooiende wegen die dit gebied te bieden heeft eindigen we het programma in het hart van het Zwarte Woud bij een mooi hotel. Hier kan even tot rust worden gekomen om vervolgens met zijn allen te genieten van een heerlijk afsluitend diner.

Overnachting 3

Dag 3 - woensdag 7 juni

Na een gezellige avond starten we het ochtendprogramma uiteraard met een goed ontbijt. Belangrijk, want ook dag 3 is een dag voor de echte drivers. Voordat we Oostenrijk in rijden, overnachten we in het stadje Lindau. De middag biedt tijd en ruimte om bij aankomst een schitterende wandeling te maken langs het meer “De Bodensee” of de mogelijkheid om het stadje Lindau verder te ontdekken.

Op het avondprogramma staat een diner in EIL.GUT.HALLE. gepland. Een unieke locatie gelegen in de haven van Lindau met een vrij bijzondere inrichting. In dit restaurant dineren we namelijk tussen de meest bizarre bolides. Van zeldzame klassieke Ferarri’s tot de snelste hypercars. Dat moet genoeg gespreksstof opleveren voor deze avond!

Overnachting 4

Dag 4 - donderdag 8 juni

Op dag vier van de JC Baarse Zomertour starten we rustig op en is het mogelijk om voor of na het ontbijt even een wandeling te maken langs de Bodensee of een bezoek te brengen aan het stadje.

Nadat de eerste haarspeldbochten op de Furkapass gereden zijn en het gaspedaal even goed is ingedrukt staat er in het luxueuze Lech een heerlijke lunch voor ons klaar. Het zonnetje en het mooie uitzicht over de groene weide waar in de winter volop wintersportactiviteiten worden uitgevoerd, zorgen voor een relaxte middag.

Na de lunch staat er nog een geweldige route te wachten richting het hotel in Sankt Anton. Haarspeldbochten, lange rechte stukken en een schitterend uitzicht op het dal. We sluiten dag 4 af in Hotel Alte Post wat tevens voorzien is van een fijn wellness centre, waarna we in het centrum zullen dineren.

Overnachting 5

Dag 5 - vrijdag 9 juni

Dag vijf starten we, na een lekker ontbijt, extra vroeg. Deze ochtend worden er nog mooie kilometers tussen de bergtoppen van de Alpen gereden.

Na de lunch verlaten we de Alpen en rijden we weer omhoog richting het noorden. Hier staat ons een bezoek aan het Duitse tunersbedrijf ABT te wachten. ABT Sportsline is gespecialiseerd in het tunen en personaliseren van onder andere Audi en Volkswagen en heeft ook een grote historie in de autosport waar zij hun kennis en kunde uit putten.

De dag eindigen we in Stuttgart in het Le Méridien Hotel. Wanneer de koffers voor de deur zijn uitgeladen en de auto’s veilig geparkeerd zijn, kan er een duik genomen worden in het zwembad. Liever een bezoekje brengen aan het centrum van Stuttgart? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dineren doen we ook deze dag weer gezamenlijk.

Porsche Museum

Dag 6 - zaterdag 10 juni (optioneel)

Dit is dan echt de laatste dag van de JC Baarse Zomertour. Na vijf geweldige dagen staat er als optie nog een interessant bezoek op het programma. We zijn in Stuttgart waar een aantal bekende autofabrikanten gevestigd zijn, waaronder Porsche. Naast de Porsche fabriek bevindt zich hier ook het Porsche Museum, waar de indrukwekkende historie van dit merk te ontdekken is.

Na het bezoek aan het museum zullen we lunchen in het Porsche restaurant. Hierna sluiten we de JC Baarse Zomertour af en rijden we weer terug naar Nederland.

Wat is inbegrepen?

  • 6 heerlijke ontbijtbuffeten;
  • 6 heerlijke diners;
  • 5 overnachtingen in 4-sterrenhotels;
  • Toegang tot wellness locaties;
  • Een prachtig uitgezette route met echte rijderswegen;
  • Een bezoek aan de ABT fabriek;
  • Een bezoek aan het Porsche Museum.

*Het programma is onder voorbehoud en kleine wijzigingen kunnen nader worden doorgevoerd.

 

ABT Factory

Aanmelden