Bakkies & Bolides is terug in aangepaste vorm!

Zondag 29 augustus zullen er weer een heleboel bijzondere, mooie en unieke bolides op de wegen in het Westland te zien zijn.

Echter zoals geen persoon ontgaan is leven we in een rare tijd wat ook veel impact heeft op de evenementen industrie. Zo ook voor het jaarlijks terugkerende fenomeen: Bakkies & Bolides.

Bakkies & Bolides zal dit jaar op een andere, maar zeer unieke manier gaan plaatsvinden. In dit persbericht maken wij graag bekend hoe Bakkies & Bolides er dit jaar uit gaat zien. Graag vragen wij jouw aandacht voor de volgende belangrijke informatie:

Coronabeleid omtrent evenementen

De Nederlandse regering heeft besloten meerdaagse evenementen voor heel 2021 te cancelen. Alleen enkel daagse evenementen mogen voor alsnog doorgaan (Let op: hier wordt momenteel nog over gedebatteerd). Echter zijn er zoveel haken en ogen aan het momenteel gehanteerde corona beleid dat wij als organisatie niet de unieke sfeer en kwaliteit kunnen garanderen die van Bakkies & Bolides mag worden verwacht. Hierdoor hebben wij besloten een aangepast concept te lanceren waarmee er wordt voldaan aan dit beleid en waarbij de roots nog altijd bij de basis van Bakkies & Bolides liggen.

Bakkies & Bolides – On the Road!

Een nog niet eerder vertoond concept in Nederland! Dit zal een mix worden tussen het proeven van de unieke Bakkies & Bolides sfeer en het bewonderen van de mooiste bolides op deze bijzondere locatie. Dit gaat gepaard met heerlijk sturen door het Westland en omstreken, langs leuke hotspots.

Het welbekende Bakkies & Bolides terrein zal fungeren als het middelpunt van deze prachtige dag. Zoals ieder jaar worden de deelnemers hartelijk verwelkomd bij de poorten. Hier rollen zij het in Goodwood stijl aangeklede terrein op, waar langs de oprijlaan al diverse unieke bolides tentoongesteld zullen staan. Verder op het terrein wachten meerdere poorten die de keuze tussen rijbanen over het terrein laten aanduiden. Deze rijbanen creëren een route langs diverse prachtige tentoongestelde bolides en bezienswaardigheden.
Gedurende jouw rit over het terrein ontvang je het door jou, via de poorten geselecteerde routeboekje. De verschillende routes navigeren jou over de leukste wegen in en rondom het Westland, langs diverse hotspots en locaties waar je middels een drive-thru iets ontvangt of te zien krijgt. Denk hierbij aan restaurants, auto-gerelateerde bedrijven, of bijzondere locaties in de omgeving.

Iedere route komt na ca. 1,5 uur weer uit bij het Bakkies & Bolides terrein waar vervolgens de volgende route kan worden gekozen of worden geëindigd met een heerlijk bakkie koffie in de auto.

Uiteraard zal er gedurende deze dag diverse entertainment aanwezig zijn op het Bakkies & Bolides terrein, wat vanuit de auto aanschouwd kan worden. Denk hierbij aan live dj’s, sprekers die deelnemers interviewen en een pit crew die heerlijke bakkies koffie aanrijken of de gesneuvelde vliegjes van de voorruit poetsen.

Let op: in tegenstelling tot eerdere edities is het niet mogelijk de bolides te verlaten op het Bakkies & Bolides terrein. De gehele duur op het terrein werkt d.m.v. het drive-thru concept. Zodra de routes buiten het terrein zijn gestart gelden de regels van Rijksoverheid en is de organisatie niet verantwoordelijk voor het gedrag van de deelnemers. Mede hierdoor kunnen wij deze bijzondere dag organiseren in deze vreemde tijd.

Dit concept hanteert een deel van de naam Bakkies & Bolides maar is een op zichzelf staand concept en kan niet worden vergeleken met het al bekende “Bakkies & Bolides”.

Eerder aangeschafte tickets

Deelnemers die een al eerder aangeschafte ticket voor de 2020 editie van Bakkies & Bolides hebben, kunnen deze geldig maken d.m.v. een bijbetaling. Deze personen worden hier persoonlijk van op de hoogte gebracht middels een e-mail.

Alle info lezen en aanmelden kan via: Info en aanmelden

Production Boss 6 van 182
Production Boss 132 van 182
Production Boss 122 van 182
Production Boss 131 van 182
Production Boss 15 van 182
Production Boss 124 van 182
Production Boss 14 van 182
Production Boss 68 van 182