DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting 2018

24 maart, start van het autoseizoen

Rond klokslag 9:00 uur arriveerden de eerste deelnemers op het terrein waar de eerste editie van Bakkies & Bolides is gehouden (en waar de tweede ook gehouden zal worden). Onder het genot van een lekker kopje koffie konden de deelnemers genieten van elkaars bolide, een straaljager en kregen zij een exclusief kijkje in de collectie van een ware autoliefhebber.

Om 9:40 waren alle deelnemers aanwezig en werd er met een korte briefing nog even gewaarschuwd voor eventuele motormuizen en donkere busjes naast de snelweg die plots op konden duiken. Na de briefing was het tijd om de motoren te starten en vaart te maken richting Oud-Beijerland!

Production_Boss-50D

Met welgeteld 31 bolides vertrokken we op weg naar de GMTEC Supercarmeeting. Het was een prachtig gezicht. Alle auto’s achter elkaar en dan ook nog eens zo’n grote diversiteit; van een Mercedes C63 AMG Black Series tot een VW Polo WRC tot een Audi R8 V10+. Het reed allemaal door elkaar en ‘’that’s what we like’’.

 Production_Boss-70D

Na een korte tussenstop vloog de groep sports-en supercars weer de snelweg op. Het plan was om binnen 10 minuten op de stand te staan, maar dit plan werd al vrij snel aangepast. Het was namelijk een ‘beetje’ druk na de afslag. Honderden autoliefhebbers stonden in een soort van ‘erehaag’ aan beide kanten van de straat alle bolides op te wachten. Nadat de spotters ons goed gefotografeerd hadden kwamen we uiteindelijk aan bij de stand.

Production_Boss-80D

Eenmaal aangekomen kregen de motoren een ‘cool down’ en konden we genieten van al de mooie bolides die aanwezig waren op de GMTEC Supercarmeeting. Er was van alles aanwezig; een Martini Racing Porsche 918 Spyder, een Rauh Welt Begriff Porsche en een Mercedes 300 SL! Daarnaast was er een groot assortiment van AMG, M en RS-modellen te zien. De één nog meer gekieteld dan de ander. Natuurlijk mochten de Italianen ook niet ontbreken. Zo was Lamborghini goed aanwezig met een aantal Aventador's, Huracan’s en Gallardo’s! Ferrari had ook zijn paardjes meegenomen, waaronder meerdere 458’s, F12’s en de nieuwe 812 Superfast.

Stand @ GMTEC

Genoeg gelezen, tijd voor de prachtige foto’s van onze fotograaf Productionboss. Hij heeft deze dag met zijn vizier op de gevoelige plaat vastgelegd.
Namens de organisatie willen wij alle deelnemers en de organisatie van de GMTEC Supercarmeeting bedanken!

Een geweldige dag om het seizoen weer te beginnen!

P.s. de volgende DriveLife Meets staat alweer op de planning. Deze kun je hier vinden.

Production_Boss 3D
Production_Boss 24D
Production_Boss 53D
Production_Boss 59D
Production_Boss 68D
Production_Boss 101D
Production_Boss 82D
Production_Boss 84D