DriveLife Meets 2018 - GMTEC Supercarmeeting

FOTO’S AANKOMST BOLIDES

 IMG_7613 IMG_7682

Rond klokslag 9:00 uur arriveerden de eerste deelnemers op het terrein waar de eerste editie van Bakkies & Bolides is gehouden (en waar de tweede ook gehouden zal worden). Onder het genot van een lekker kopje koffie konden de deelnemers genieten van elkaars bolide, een straaljager en kregen zij een exclusief kijkje in de collectie van een ware autoliefhebber.

Om 9:40 waren alle deelnemers aanwezig en werd er met een korte briefing nog even gewaarschuwd voor eventuele motormuizen en donkere busjes naast de snelweg die plots op konden duiken. Na de briefing was het tijd om de motoren te starten en vaart te maken richting Oud-Beijerland!

FOTO WEGRIJDEN

Met welgeteld precies 31 bolides vertrokken we op weg naar de GMTEC Supercarmeeting. Het was een prachtig gezicht. Alle auto’s achter elkaar en dan ook nog eens zo’n grote diversiteit; van een Mercedes C63 AMG Black Series tot een VW Polo WRC tot een Audi R8 V10+. Het reed allemaal door elkaar en ‘’that’s what we like’’.

FOTO ONDERWEG + TANKTUSSENSTOP

Na een korte tussenstop vloog de groep sports-en supercars weer de snelweg op. Het plan was om binnen 10 minuten op de stand te staan, maar dit plan werd al vrij snel aangepast. Het was namelijk een ‘beetje’ druk na de afslag. Honderden autoliefhebbers stonden in een soort van ‘erehaag’ aan beide kanten van de straat alle bolides op te wachten. Nadat de spotters ons goed gefotografeerd hadden kwamen we uiteindelijk aan bij de stand.

Eenmaal aangekomen kregen de motoren een ‘cool down’ en konden we genieten van al de mooie bolides die aanwezig waren op de GMTEC Supercarmeeting. Er was van alles aanwezig; een Martini Racing Porsche 918 Spyder, een Rauh Welt Begriff Porsche en een Mercedes 300 SL! Daarnaast was er een groot assortiment van AMG, M en RS-modellen te zien. De één nog meer gekieteld dan de ander. Natuurlijk mochten de Italianen ook niet ontbreken. Zo was Lamborghini goed aanwezig met een aantal Aventador's, Huracan’s en Gallardo’s! Ferrari had ook zijn paardjes meegenomen, waaronder meerdere 458’s, F12’s en de nieuwe 812 Superfast.

Genoeg gelezen, tijd voor de prachtige foto’s van onze fotograaf Productionboss. Hij heeft deze dag met zijn vizier op de gevoelige plaat vastgelegd.
Namens de organisatie willen wij alle deelnemers en de organisatie van de GMTEC Supercarmeeting bedanken!

Een geweldige dag om het seizoen weer te beginnen!

FOTO’S PRODUCTIONBOSS OVERIG

Terug naar overzicht

441065 1500x1000