DriveLife's Factory Drive naar Mercedes-AMG in Affalterbach!

Ervaar de ultieme AMG-fabrieksbeleving tijdens de Factory Drive! Neem een exclusief kijkje achter de schermen van de AMG-fabriek en zie hoe deze krachtige en geavanceerde auto's worden geproduceerd. Na een uitgebreide tour stap je in een van de nieuwste modellen van Mercedes-AMG en ervaar je de pure kracht en adrenaline die deze auto's te bieden hebben tijdens een geweldige rit door het Zwarte Woud! 

De Factory Drive zal in 2024 tijdens een lang weekend (donderdag t/m zondag) in mei/juni plaatsvinden. Datum & prijs worden binnenkort bekend gemaakt.

Benieuwd naar onze eigen ervaring bij Mercedes-AMG? Klik dan hier.

2019 07 04 Driving Event MB Niederlande Hohenlohe 212
IMG_4711

Een exclusief kijkje

Tijdens de Factory Tour van Mercedes-AMG krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een van de meest prestigieuze autofabrikanten ter wereld. Je zult versteld staan van de complexiteit en precisie van het productieproces en hoe elk onderdeel nauwkeurig wordt geassembleerd om de ultieme rijervaring te creëren. Natuurlijk krijg je te zien hoe een monteur zijn welbekende handtekening zet op de met-de-hand-gebouwde-motor en leer je alles over de historie!

2019 07 04 Driving Event MB Niederlande Hohenlohe 283

Spirit of Affalterbach

Tijdens deze Factory Drive ervaar je bij de Mercedes-AMG de 'Spirit of Affalterbach'. Na een uitgebreide fabrieks tour en een heerlijke lunch ga je op pad met AMG's nieuwste modellen. Van de G 63 AMG tot de GT en misschien wel de GT Black Series! Onder begeleiding van een professional rijd je de mooiste wegen van het Zwarte Woud. Je zult de snelheid, de wendbaarheid en de kracht van de auto's voelen terwijl je door het prachtige landschap van Affalterbach rijdt.

2019 07 04 Driving Event MB Niederlande Hohenlohe 103

Van start tot finish verzorgd

Tijdens de Factory Drive beleef je een volledig verzorgde ervaring, van start tot finish. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat je optimaal kunt genieten van deze unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan zorgvuldig geselecteerde hotels en unieke locaties. Maar ook een fotograaf die alles op beeld zet en onze professionele crew die je gedurende het evenement zult begeleiden. 

Geïnteresseerd? Vul je gegevens in en zet je alvast op de interesselijst!