DriveLife

Een organisatie gestart door enthousiaste 'automotive liefhebbers' met als doel het organiseren van automotive evenementen in de breedste zin van het woord.
Van een oude Peugeot tot de nieuwste McLaren, bij ons behoort iedere heilige koe met een verhaal tot "The life of a Driver"!

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij

Production_Boss 1v2

Dennis van Eekelen

Een aantal jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met een automotive evenement. Vanaf dat moment was ik direct verkocht.
Sindsdien ben ik het jaar door op vele evenementen te vinden. Echter zie je zelf altijd verbeterpunten wat mij aan het denken heeft gezet. De afstand naar het evenement was vaak te groot.
Na een gesprek met de vrienden waarmee ik deze evenementen bezocht, hebben wij het initiatief genomen om het evenement naar ons te halen wat een groot succes bleek.
Dit heeft voor mij mijn ogen geopend om voor een ieder met een voorliefde van niet alledaagse auto’s, evenementen te organiseren.

Production_Boss 3v2

Duncan Kraus

Mijn 1e woordje wat ik kon uitspreken was “auto”. Een woordje wat tegenwoordig nog steeds hoog staat in mijn lijstje met meest uitgesproken woorden.
Eigenlijk draait sindsdien mijn hele doen en laten om automotive.
Opgegroeid met schitterende auto’s en mede hierdoor ook een brede blik in het respecteren van alles wat een motor heeft.
Uiteraard altijd al een favoriet gehad, de langst geproduceerde sportauto; De Corvette!