"Een foto zegt meer dan 1000 woorden"

  

 

 

 

Terug van weggeweest! Na 3 jaar was het weer tijd voor het leukste autofeestje!

Geduld wordt beloond zeggen ze wel eens en dat heeft deze editie van Bakkies & Bolides bewezen.
Het evenement dat bekend staat om zijn enorme diversiteit aan auto's die rijdend bij elkaar komen en te zien zijn, was diverser dan ooit tevoren!
De beelden liegen er niet om en spreken boekdelen over deze geweldige dag!

Bekijk de galerij

 

Production Boss 64

DriveLife's Vintage Drive ging terug in de tijd!

Over smalle dijkwegen, langs oude molens, door prachtige bossen en over de wilde Veluwe. Alles kwam aan bod tijden The Vintage Drive.
Met nostalgische kledij, iconische classics en bijzondere supercars i.c.m. een hoop gezelligheid en unieke locaties was deze dag een zeer geslaagde om op terug te kijken.

Bekijk de galerij

Production Boss 58

DriveLife’s Season Start ’21 was een groot succes! En de foto's zeggen genoeg...

Zondag 5 april stond vol in het teken van de start van het nieuwe autoseizoen. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen die ontzettend goed is begonnen. Met 35 geweldige bolides stonden we stipt 11:00 klaar om prachtige stuurwegen door drie provincies te berijden.
Benieuwd naar de mooie kiekjes van deze dag? Met ruim 400 foto's kunnen wij je verzekeren dat het een goede indruk van de dag zal geven.

Bekijk de galerij

 

DSC08215 Edit

‘We mochten weer….!’

Na een lange periode van diverse aanpassingen in het dagelijkse leven en daarmee ook leuke uitstapjes mochten we zondag 26 juli eindelijk weer samenkomen met onze deelnemers en de mooiste passie delen.

Na maanden kregen we eindelijk te horen dat er met een hoop maatregelen weer iets mocht worden georganiseerd. Dit kon ons geen 2 keer worden verteld en zodoende voelde dit dan ook als het begin van het seizoen. De reden dat 26 juli in het teken stond van de DriveLife’s Season Start 2020. Een dag waar we met 15 teams de mooiste wegen van Zuid-Holland en Zeeland hebben gereden en genoten van culinaire hoogstandjes.

Bekijk de galerij

 

IMG_4236

DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting 2019 weer een groot succes!

Zaterdag 11 mei was het tijd voor de tweede editie van DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting. Net zoals vorig jaar reden we met een heerlijk divers clubje bolides vanuit ’s-Gravenzande naar Oud-Beijerland. Van een Mercedes-Benz C63 Black Series tot de legendarische Honda NSX en van een Oil-look Lotus Elise kanonnetje tot een prachtige Porsche 911 GTS. Er reed weer van alles mee!..

Bekijk de galerij

 

Production Boss 27 van 103

Een knallende derde editie van Bakkies & Bolides!

Afgelopen zondag 28 april was het weer tijd voor het meest diverse autofeestje van het jaar; Bakkies & Bolides. Een evenement wat inmiddels bekendstaat om de diversiteit aan bolides en een geweldige en relaxte ambiance. En ook deze derde editie was weer een groot succes met talloze bolides van alle soorten & maten en heel veel autoliefhebbers!

Galerij Bakkies & Bolides 28-04-2019

 

Production Boss 15 van 182

Van Noord naar Zuid-Holland met 40+ sport- en supercars

Met het dakje van de Mercedes-Benz C43 AMG eraf, Production Boss achter de lens en alle benodigdheden voor een mooie dag, zijn er een hoop mooie plaatjes van DriveLife Meets Cars & Drinks geschoten!

Galerij DriveLife Meets Cars & Drinks 2019

 

DL C D Mclaren

Zondag 13 mei was de tweede editie van Bakkies & Bolides

En wat voor één, van een Ferrari Dino tot een Dodge Challenger Hellcat en van een Bugatti Veyron Vitesse WRC tot een Ford T.

Meerdere primeurs, meerdere one-off's en heel veel bijzondere wagens. Iedere bolide was uniek!

Benieuwd naar het beeldmateriaal?

Galerij Bakkies & Bolides 13-05-2018

 

Production_Boss 10

Zondag 7 mei 2017 heeft voor het eerst 'Bakkies & Bolides' plaatsgevonden.

Een concept gebaseerd op het Amerikaanse fenomeen Cars & Coffee.
De mannen achter DriveLife, wat als organisatie de oorsprong in het Westland heeft, hebben hier hun eigen draai aan gegeven.
Met meerdere Nederlandse primeurs waaronder de Mercedes-Benz AMG GTR!
Benieuwd? Zie hier het resultaat! 

Galerij Bakkies & Bolides 07-05-2017

 

IMG_018

Met trots bevelen wij onze media partner aan:

Logo-production-boss