Scottish Highland Drive

De Scottish Highland Drive is een meerdaagse tour geheel in het teken van het berijden van Schotlands' mooiste wegen. De prachtige natuur, de Whisky, Nessie en natuurlijk de doedelzakken lenen zich voor de ultieme 'Scottish Highland Drive'. 

Rijden over de Schotse hogelanden levert ieder kwartier een nieuw hoogtepunt op. Van nieuwe uitzichten, landschappen en bizarre kleurenpalletten. Schotland heeft het allemaal! Wat dacht je van de hoogteverschillen? Deze experience wil jij als avonturier en autoliefhebber echt niet missen!

Informatie

  • Data: 28 juni t/m 6 juli 2024
  • Aantal km's: Ca. 150/220 per dag (excl. heen- en terugreis)
  • Aantal plaatsen: 10 bolides
  • Startlocatie: Nederland

Laat je interesse achter

 

How to Drive in the Scottish Highlands Beautiful Road near Cairngorms National Park 1024x768
road_in_peak_district_shutterstock_444126556_3876c3e438

Schotlands mooiste wegen

Tijdens de Scottish Highland Drive word je ondergedompeld in een wereld van schilderachtige pracht, waar elke bocht in de weg je meeneemt naar nieuwe verrassingen. Kronkelende bergpassen openen zich voor je, terwijl glinsterende meren en majestueuze bergen dienen als het decor voor je avontuur.

Langs historische kastelen en pittoreske Schotse dorpjes. En dat allemaal op jouw eigen tempo zodat je kunt stoppen waar je maar wilt om optimaal van de uitzichten te genieten en de verborgen juweeltjes te ontdekken. De wegen zijn rustig, ver weg van de drukte, en bieden een gevoel van sereniteit dat zeldzaam is in onze snelle wereld.

bagpipes

Onderdompelen in de cultuur

Terwijl je over de kronkelende wegen reist, ontdek je historische kastelen, oude ruïnes en charmante dorpjes, die stille getuigen zijn van de rijke geschiedenis van Schotland. De gastvrije lokale bevolking deelt graag hun verhalen en tradities, waardoor je diep in de cultuur van dit prachtige land wordt ondergedompeld.

De Scottish Highland Drive biedt je de mogelijkheid om niet alleen de mooiste wegen van Schotland te berijden, maar ook om de cultuur van dit betoverende land in je hart te sluiten. Laat je betoveren, want deze reis heeft een hoop verrassingen in petto!

Torridon Hotel 2 1

Volledig verzorgd

Onze zorgvuldig samengestelde reisroute omvat overnachtingen in uitstekende hotels en accommodaties, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een dag vol avontuur op de weg. Van rijke ontbijtbuffets tot culinaire diners en alles daar tussenin! Naast dat zorgen we voor de gave Schotse excursies om zoveel mogelijk te weten te komen over de cultuur. 

De Drivelife Crew staat gedurende de reis 24/7 klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je je volledig kunt focussen op het genieten van de rit.

Van start tot finish!

Jezelf alvast verzekeren van een plekje?

De aanmeldingen zijn nog niet geopend, maar zet jezelf nu op de interesselijst!

road_in_peak_district_shutterstock_444126556_3876c3e438
Torridon Hotel 2 1
por0178.1000x0
curves noruega libro 2 1667468395