Bakkies & Bolides 2018

Het autofeestje met de grootste diversiteit aan bolides gaat weer beginnen!

Het gaat bijna weer beginnen… De tweede editie van het evenement met de grootste diversiteit aan auto’s in Nederland: Bakkies & Bolides. Met heerlijke temperaturen in het vooruitzicht is er niets waar een petrolhead meer op hoopt dan een heerlijk zonnetje om de heilige koe weer eens van stal te halen! En dat kan, want voor de komende weken is er alleen maar zon besteld!

Knipsel2

Op 13 mei van 10:00 tot 14:00 zal er boven het Westland weer een wolk van benzinedampen hangen en zullen de Westlandse wegen weer mooi worden versierd met exclusieve, klassieke en gave wagens.

IMG_7669

Na een overtroffen eerste editie zal, zoals altijd, de tweede editie nog beter worden. Met maar liefst 250 bolides zal het terrein helemaal vol komen te staan en weten uw ogen niet meer waar ze moeten kijken. Of dit nu goed of slecht is zal blijken…

In ieder geval is er van alles te zien. Om eens een tipje van de sluier te geven uit de inbox van de aanmeldingen: Japans, Amerikaans & Europees. Generaties Mustangs, Lamborghini’s, Ferrari’s van jong tot oud, de legendary Mercedes 300 SL en nog veel meer uniek, bijzonder en leuk spul!

IMG_7787

Naast de bolides is er natuurlijk ook overheerlijke koffie. In de ‘koffiehoek’ kun je genieten van alle bolides die arriveren, jouw auto laten tekenen door een professional of een kijkje binnen in de schuur nemen. Wat daar staat houden we voor nu als verassing….

IMG_7675

Ben jij benieuwd wat je nu kunt verwachten? Wij hebben wat heerlijke plaatjes van de vorige editie hier.
Meer een liefhebber van bewegend beeld? Check dan de aftermovie!

Graag tot 13 mei!

IMG_7616
IMG_7858
IMG_7966
IMG_7613