Deelnemers maken zich klaar voor Bakkies & Bolides

Welke bolides neem jij mee?

Over een aantal weken gaat het evenement met de grootste diversiteit aan auto’s van start. Op 13 mei zal tijdens Bakkies & Bolides weer een wolk van benzinedampen boven het Westland hangen. De klassiekers worden weer onder het doek vandaan gehaald, de ‘muscle cars’ komen de schuur uit en de supercars krijgen hun laatste olie-check.

Dit feestje mag je als autoliefhebber dus echt niet missen. Dat weten de autoliefhebbers van deze Porsche 911 Turbo S en Ferrari 599 HGTE maar al te goed. Vorig jaar waren zij erbij en dit jaar willen zij dit ook zeker niet missen. Naast deze twee heerlijke supercars brengen zij nog meer bolides met zich mee!
Benieuwd welke? Dat zul je de 13e zien!
Afgelopen zondag gingen wij bij hen langs om alvast een beetje voorpret te beleven en wat mooie plaatjes te schieten met het prachtige weer.

Production_Boss-online-1-klein

De Porsche 911 Turbo S in deze kleurensamenstelling is misschien wel één van de meest sexy uitvoeringen die er in Nederland rondrijdt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe snel hij is. In maar liefst 2,9 sec. zit deze Duitser op de 100 km/u! Is dit dan de ultieme auto voor deze zomer?

Production_Boss-online-1-2-klein

Naast de Duitser neemt deze liefhebber ook nog de Ferrari 599 HGTE mee. Een 599 in een kleurensamenstelling welke je niet vaak ziet. En nee, dit kleurtje is geen wrap. Naast het exterieur is het interieur ook niet mis. Bordeauxrood met genoeg carbon panelen, heerlijk!

Production_Boss-online-2-3-klein

Natuurlijk namen wij Production Boss mee om deze twee bolides in het vizier te krijgen. Geniet hier alvast van zijn plaatjes en zorg dat je er bij bent 13 mei, want dan zijn ze in het echt te bewonderen…

Production_Boss online 1 klein
Production_Boss online 1 2 klein
Production_Boss online 1 1 klein
Production_Boss online 2 1 klein
Production_Boss online 2 3 klein
Production_Boss online 2 klein