DriveLife Meets Cars & Drinks 2019

Met 40+ bolides van Noord naar Zuid-Holland!

Afgelopen zaterdag 30 maart stond het eerste DriveLife evenement van 2019 op het programma; DriveLife Meets Cars & Drinks. Een concept waarbij we met een mooie selectie aan bolides een ander evenement bezoeken middels een leuke verzamellocatie en een toffe route.

Zaterdag 30 maart rond 8:30 was het dan zó ver en kwamen de eerste vroege deelnemers het terrein van Autobedrijf JC Baarse op rijden. Een heerlijke diversiteit kwam bij één waaronder een Renault Alpine A310, Nissan GT-R Switzer P800 en Individual Audi RS6.
Toen alle deelnemers in Aalsmeer waren gearriveerd was het tijd voor de rijders briefing om hen het programma uit te leggen en op de hoogte te stellen van de laatste flitspaaltjes…
Klokslag 9:15 vertrok de karavaan van ruim 40 sport- en supercars richting het zuiden.

Production_Boss-30

De rit richting Schiedam duurde ongeveer een kleine 90 minuten waar we leuke bochtige wegen langs het water bereden, wat herrie maakte in het dorpje Boskoop en uiteindelijk op de A12 terecht kwamen. Bij een tankstation langs de A12 was het tijd voor de welbekende ‘’tankstation take-over’’. Enkele deelnemers maakten van de gelegenheid gebruik voor een korte eet-drink-plas-en tankpauze. Na een ruim kwartier was de hele groep compleet een vertrokken we voor het laatste stukje snelweg richting Cars & Drinks. Voor de tunnel moest er nog even opgelet worden vanwege een nieuwe flitsbunker, waar hierna iedereen los kon gaan in de Ketheltunnel. Met verschillende heerlijk klinkende 6, 8 en 10 pitters was dit een bulderend genot om naar te luisteren. Een echt nekken-breker momentje voor het overige verkeer!

Production_Boss-56

Eenmaal uit de tunnel was de afslag naar Schiedam al snel in zicht. De hele groep draaide de snelweg af en werd ontvangen door veel autoliefhebbers met een grote glimlach op het gezicht of een camera in de hand. Binnenin de parkeergarage van de Euroscoop liet iedereen toch even zijn trappelende paarden horen. Dit was een concert waar je u tegen zegt. Vooral de M5 met zijn heerlijke V10 was zeer goed te horen! Nadat iedereen een parkeerplek had gevonden was het tijd om een lekker bakkie koffie te halen en te genieten van al het moois wat in Schiedam aanwezig was.

Production_Boss-9996

En er was veel aanwezig, heel veel. In de garage was een hele leuke diversiteit aan auto’s te vinden zoals een Lamborghini LM002, Mercedes SLR McLaren, verschillende RS, M en AMG-modellen, maar ook dikke Amerikanen. Buiten op het plein in het zonnetje stonden een aantal highlights van de show, waaronder de gloednieuwe Lamborghini Aventador SVJ, waarvan er maar 900 gebouwd zullen worden en was ook nog is uitgevoerd in een fantastische kleurensamenstelling… Naast de SVJ stond ook nog een Aventador SV en een prachtige Jaguar E-Type Roadster. Een leuk koppel als je het ons vraagt.

Production_Boss-9982

Kortom, DriveLife Meets Cars & Drinks was een groot succes en een geweldige aftrap van het autoseizoen! Heerlijk weer, prachtige bolides en gezellige mensen maakten deze dag tot een top dag. Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun komst, deelname en gezelligheid. Ook willen we Autobedrijf JC Baarse bedanken voor de gastvrijheid, het terrein, de mooie showroom en de goede koffie & wat lekkers! En natuurlijk niet te vergeten, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven voor het beschikbaar stellen van de C43 AMG cabriolet als crew-auto, waardoor Production Boss de dag weer heerlijk heeft kunnen vastleggen.
Onze ervaring met deze auto? Dat is een weekend lang genieten waar wij later meer over gaan vertellen!

Met een goede weersvoorspelling voor de komende weken is wat ons betreft het seizoen dan nu toch echt begonnen!

Benieuwd naar alle foto’s? Neem hier dan een kijkje!

Next event

Natuurlijk kunnen wij na zo een dag niet wachten op het volgende event! Jij ook niet? Dan hebben wij goed nieuws!
Zondag 28 april gaan we dit dubbel en dwars over doen. Dan staat namelijk Bakkies & Bolides 2019 op het programma! Dit jaar wordt het al de derde editie en zoals het gezegde luidt; 3 maal is scheepsrecht. Dat gaat het ook zeker worden.
Benieuwd waarom wij hier zo enthousiast over zijn of gewoon direct aanmelden? Neem dan hier een kijkje en wacht niet te lang. Met de ervaring van vorig jaren en al boven de 50% aan aanmeldingen zal het niet lang meer duren voor we 100% vol zijn!

Bakkies & Bolides 2019

Production_Boss 102
Production_Boss 12
Production_Boss 18
Production_Boss 63
Production_Boss 98
Production_Boss 993
Production_Boss 996
Production_Boss 9985