DriveLife Meets DreamCars & Coffee

Met 35+ bolides in konvooi!

Zondag 3 juni vond alweer de tweede editie van DriveLife Meets plaats.
Deze keer verzamelden we met meer dan 35 auto’s in Den Haag en bezochten we DreamCars & Coffee in Raamsdonksveer.

Rond 9:00 stonden de eerste bolides al voor de deur bij Carstorage & Go. Erik (eigenaar Carstorage & Go) verzorgde de koffie en een lekker plakje cake voor de deelnemers, waarmee zij konden genieten van de gestalde auto’s in zijn pand. Een gloednieuwe Porsche GT3 RS tot een Lancia Delta Integrale, er stonden ware parels.

Production_Boss-28

Rond 9:45 waren alle deelnemers aanwezig en kon de briefing gehouden worden. Ook dit keer werd er weer gewaarschuwd voor motormuizen en donkere busjes langs de snelweg.
Na het uitdelen van het routeboekje werden de motoren gestart en maakten we vaart richting de tussenstop in Ridderkerk. Onderweg werd er genoten van tunnels, waar het geluid van een Corvette met zijn V8 de vier muren niet kon verlaten waardoor de trommelvliezen toch even gingen bibberen. Tijdens dit geweld maakte onze fotograaf heerlijke ‘driving shots’ van de bolides.

Production_Boss-54

Bij aankomst op de BP in Ridderkerk misten we toch nog wat deelnemers. Gelukkig waren zij niet kwijt en kwamen zij gewoon iets later aan. Ook zij konden nog even en kopje koffie halen en toiletteren.
Hier sloten ook nog een aantal auto’s aan zoals een Mercedes SLS AMG, Audi RS3 en een Ferrari 458 Italia Novitec. Toen de groep compleet was maakten we aanstalten richting DreamCars & Coffee.

Production_Boss-62

Onderweg kregen we nog te maken met wat stilstaand verkeer (hijsbruggen zijn geen pretje voor autoliefhebbers) maar uiteindelijk kwamen we met onze DriveLife Club aan bij het evenement. Wat een drukte aan mooie auto's en gezellige mensen! Na geparkeerd te hebben was het tijd voor een lekker bakkie koffie en konden we genieten van alle mooie bolides. Er was veel moois aanwezig; van een gave Lamborghini Murcielago tot dikke AMG’s en van lekkere Italiaanse Ferrari’s tot custom Japanners en Amerikanen! Voor ieder wat wils.

Production_Boss-92

De tweede editie van DriveLife Meets is een feit! Namens de organisatie willen wij alle deelnemers bedanken voor hun deelname, Carstorage & Go voor de gastvrijheid en DreamCars & Coffee voor een gezellig evenement. Natuurlijk heeft onze huisfotograaf Production Boss weer alles vastgelegd welke je hier kan bekijken!

Next event

Zoals je wellicht gezien hebt staat ook de derde editie van DriveLife Meets al op de planning!
Voor de eerste keer gaat DriveLife internationaal: DriveLife Meets Pure Rally powered by X Carwrapping. Met 15 auto’s rijden we naar Londen waar we de volgende dag naar met 55 bolides naar Amsterdam zullen rijden en later Frankfurt aan zullen tikken voor het Oktoberfest! Meer informatie kan je hier vinden!

Production_Boss 107
Production_Boss 104
Production_Boss 110
Production_Boss 21
Production_Boss 46
Production_Boss 83
Production_Boss 95
Production_Boss 48