DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting 2019 weer een groot succes!

Zaterdag 11 mei was het tijd voor de tweede editie van DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting. Net zoals vorig jaar reden we met een heerlijk divers clubje bolides vanuit ’s-Gravenzande naar Oud-Beijerland. Van een Mercedes-Benz C63 AMG Black Series tot de legendarische Honda NSX en van een Oil-look Lotus Elise kanonnetje tot een prachtige Porsche 911 GTS. Er reed weer van alles mee!..

Production-Boss-27-van-103

Het terrein van het welbekende “Bakkies & Bolides” stond deze zaterdagmorgen weer helemaal klaar om ruim 20 bolides te ontvangen. Rond 9:00 druppelden de deelnemers binnen en werden de eerste bekertjes koffie ingeschonken met een lekker ‘mother’s homemade’ cakeje. Tijd om even rond te kijken wat er allemaal wel niet aanwezig was. Verschillende brute Corvette’s waren aanwezig, waaronder Marko met zijn gloednieuwe ‘Lime Green’ wrap. Het begin van wat een hele dikke Supervette ZR6X moet gaan worden. En over wraps gesproken, ook onze trouwe deelnemer André (lees; nog nooit een evenement gemist sinds het begin) was weer met zijn toffe BMW M135i aanwezig. Maar ook hele gave BMW’s, waaronder de M5 F10 en de M3 F80 en toevallig allebei in het wit. Daarbij hoorde natuurlijk ook wat Audi’s. Wat dacht je van een Audi RS3 en een Audi R8 V10+, en over toeval gesproken waren beide rood! En ook uit hele andere hoeken van de aardbol waren er bolides aanwezig. Japanners in formatie… Zoals twee hele snelle Nissan G-TR’s en een dikke Skyline. Een kleine selectie van een heel tof clubje. Kortom, op naar Oud-Beijerland!

Production-Boss-29-van-103

Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven reed de organisatie in een gloednieuwe Mercedes-Benz A35 AMG. Een heel handig monstertje om aan het begin van de Maasdijk even de weg af te zetten zodat alle deelnemers in een stroom door konden rijden, met de fotograaf op de weg wat plaatjes te schieten en natuurlijk te dienen als ‘leader of the pack’! Na 5 minuten doken we een buitengebied van het Westland in wat voorzien was van uitdagende bochtige wegen waar de stuurkunsten heerlijk op de proef gesteld konden worden. Tussen de kassen en over heerlijke dijkwegen. Een genot om over te rijden, vooral met zo een mooie groep!

Production-Boss-47-van-103

Net zoals iedere DriveLife Meets editie was het ook weer tijd voor een ‘tankstation take-over’. Even bijtanken, een babbeltje over het stukje scheuren en dan weer gas erop! Het laatste stukje van de rit ging nog door een tunnel waar vele, vooral Amerikaanse, V8’s luid en duidelijk te horen waren.
Eenmaal aangekomen bij GMTEC was het een drukte van jewelste met heel veel autoliefhebbers. De Audi R8 V10+, voorzien van een Quicksilver uitlaatsysteem, liet de camera’s van vele autospotters schudden! Het was tijd om ons plekje op te zoeken, te parkeren en te gaan genieten van al het moois wat aanwezig was in Oud-Beijerland.

Production-Boss-56-van-103

Sportwagens, supercars en zelfs een aantal hypercars; alles met snelle performance was aanwezig! Bijvoorbeeld de welbekende Ferrari F12 N-Largo, een hele lekkere Porsche RWB, verschillende Lamborghini Aventadors en zelfs een Bugatti Chiron! Dat samengevoegd met heel veel enthousiaste liefhebbers van vierwielers maakte het, met het prachtige weer, tot een zeer geslaagde dag.

Production-Boss-67-van-103

Wij willen de deelnemers van DriveLife Meets bedanken voor hun deelname en hopen dat jullie een toffe dag hebben gehad! Daarnaast willen we de organisatie van GMTEC Supercarmeeting bedanken voor het ontvangen van onze club bolides.

Production-Boss-83-van-103

En dan stellen wij nu graag aan jullie voor...: Production Boss! Deze dag heeft hij weer super voor jullie vastgelegd en zie het resultaat hierrrr!

Production Boss 11 van 103
Production Boss 22 van 103
Production Boss 23 van 103
Production Boss 28 van 103
Production Boss 36 van 103
Production Boss 42 van 103
Production Boss 48 van 103
Production Boss 54 van 103