DriveLife's Season Start 2020

''Met 15 bolides de start van het 'nieuwe seizoen' aftrappen...!''

Na een lange periode van diverse aanpassingen in het dagelijkse leven en daarmee ook leuke uitstapjes mochten we zondag 26 juli eindelijk weer samenkomen met onze deelnemers en de mooiste passie delen.
Na maanden kregen we eindelijk te horen dat er met een hoop maatregelen weer iets georganiseerd mocht worden. Dit kon ons geen 2 keer worden verteld en zodoende voelde dit dan ook als het begin van het seizoen. De reden dat 26 juli in het teken stond van de DriveLife’s Season Start 2020. Een dag waar we met 15 teams de mooiste wegen van Zuid-Holland en Zeeland hebben gereden en genoten van diverse culinaire hoogstandjes.

(SEASON) START

Vanaf 9:00 druppelden de eerste deelnemers langzaam binnen op het terrein waar normaal gesproken Bakkies & Bolides wordt georganiseerd. Bij de entree begon de ‘challenge’ voor de deelnemers. Inderdaad, ze moesten aan het werk. Met een checklist werden diverse punten afgevinkt om uiteindelijk het routeboek voor de ochtendroute te kunnen bemachtigen.

Met de lorry (lees: oud treinstel) werden de deelnemers via het spoor over het “meer” vervoerd, waar zij bij de eerste checkpoint een heerlijk bakkie koffie konden halen. Hierna volgde een uitdagende route door het bos waar de goodiebags, een lekkernij en uiteindelijk, na het afgaan van de checklist, het routeboek bemachtigd kon worden in een bijzondere boomhut.

Na de drivers briefing was het tijd om in de auto te stappen, de motor op te warmen en te vertrekken richting het zuiden van Nederland.

ENGINE START, CLUTCH, GO

Een gaaf rijtje van sport- en supercars verliet het terrein in ’s-Gravenzande op weg naar de lunchlocatie. Doormiddel van een routeboekje welke zowel tekstueel als beeldend de route beschreef werd de route genavigeerd. Oplettendheid van de co-driver was hierdoor uiterst nodig om de route via doorgaande, snelle- en landwegen foutloos te rijden. Zo bleef het een uitdagend avontuur…

PRANZO CON PIZZA

Na ruim 100 km gereden te hebben kwamen de teams met hun bolides aan in het altijd bijzondere Dinteloord. Hier stond een oud SISI Vespa karretje, welke was omgetoverd tot een pizzawagentje, op ons te wachten. Onder het genot van de pizza’s die verser dan vers de oven uit kwamen, kon er op het privé terras worden bijgepraat over de ochtend route en het mooie uitzicht van de haven. Na anderhalf uur was het tijd om onze Italiaanse vrienden te verlaten en koers te maken over het tweede deel van de route richting de eindlocatie.

Ook deze route bedroeg ruim 2,5 uur en daarom was er voor ieder team nog een klein “overlevingspakketje”. Naast de middag route, wat fruit en water bevatte dit ook een heerlijk nieuw energiedrankje genaamd Superpawa. Een 100% biologisch energiedrankje wat die extra boost gaf die we nodig hadden om de Zeeuwse dijkwegen te berijden.

MIDDAGROUTE

De middagroute was gevuld met heerlijke wegen langs het water, door de weilanden en mooie N-wegen. De mensen in Brouwershaven moesten even twee keer kijken toen er een stoet van 15 sport- en supercars het centrum van het kleine haven dorpje betrad. Gelukkig zagen we alleen maar blije gezichten #SharingThePassion.

IMG_4376

Na een heerlijke middagrit was het tijd voor de Ofyr BBQ, op het terrein waar DriveLife gevestigd is. Rondom de geparkeerde bolides kon er genoten worden van heerlijke gerechten welke door WOOD Catering werden bereid en bovenal het zonnetje wat zich tegen de verwachtingen in volop liet zien. Een zanger en een oude Coca Cola ijskist vol met koele drankjes maakten de avond af!

IMG_4420

BEDANKT

Kortom, DriveLife’s Season Start was een geweldig succes.
Wij als organisatie willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname. Graag zien wij jullie weer bij het volgende evenement!

Daarnaast willen we Autobedrijf JC Baarse, SuperPawa, Vitamines4You en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven bedanken voor het mede mogelijk maken van de Season Start.
Benieuwd naar alle foto's? Klik dan hier! Met dank aan Nino Eskes voor het vastleggen van deze dag.

Op de hoogte blijven van nieuwtjes en evenementen? Vergeet ons dat niet te volgen op Facebook en Instagram!

IMG_4035   kopie
IMG_4069   kopie
IMG_4096   kopie
IMG_4072
IMG_4209   kopie
IMG_4312
IMG_4400
IMG_4437