DriveLife's Season Start 2021

Konden we een betere start van het seizoen wensen? DriveLife’s Season Start ’21 was een groot succes!

Het altijd rustige Tinte, waar je normaal op een zondagochtend de lokale boer zijn aardappelen ziet vervoeren, was zondag 21 maart rond 10:30 niet zo rustig meer. Tractoren, bakwagens en SUV’s waren ingeruild voor Lamborghini’s, Ferrari’s, Porsches en nog veel meer moois. DriveLife’s Season Start vond plaats en iedereen was er meer dan klaar voor!

DSC06934

Het leek wel een Bakkies & Bolides in het klein. Bij binnenkomst stond een moddervette Dodge Challenger Hellcat Red Eye je op zijn liefste (lees zeer sinistere) manier te begroeten. Zoveel verschillende prachtige auto’s op het grasveld waar DriveLife HQ is gevestigd. Tevens de eerste keer dat vanuit hier een evenement wordt georganiseerd (en zeker niet de laatste).
Koffie in de auto of buiten de auto. De deelnemers werden verwend met dranken en een heerlijk gebakje. Onder het genot van wat lekkers kon er in de tussentijd genoten worden van elkaars bolide. Wat dacht je van een BMW 1M, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio of een heerlijk klinkende Audi R8 V8? Maar daar bleef het uiteraard niet bij. De Lexus LFA Tokyo Motorshow Edition (1/9) kwam het terrein oprollen. En ook de legendarische Mercedes-AMG SLS Black Series, of wat dacht je van de Lamborghini Aventador S. En als dat niet genoeg was nog een Lamborghini Aventador SVJ EN SVJ Roadster!
Kortom, genoeg mooie bolides om een geweldige dag te gaan beleven.

DSC06762

TIME TO DRIVE

Tijd voor het startschot om de bolides te starten en echte stuurmanswegen te berijden. De co-driver werd aan het werk gezet met de uitgezette ochtendroute. We belandde op echte landwegen en helemaal op deze zondag was er weinig ander verkeer dus konden de limieten van de auto’s mooi opgezocht worden, uiteraard met alle controle en veiligheid. Na ongeveer 30 minuten kwamen we aan bij het veerpontje om even snel koers te maken naar de overkant van het water. Een mooi gezicht met zoveel auto’s op een pont!

DSC07286

EEN GEWELDIGE LUNCHLOCATIE

Na ruim 1.5 uur gereden te hebben kwamen de bolides aan in Ouddorp. Om de ochtendroute mooi af te ronden was er, in de route, net voor de lunchstop een afgelegen tunneltje. Waar die tunnel voor diende hoeven we aan de echte petrolheads niet uit te leggen. Wat een groot orkest aan mooie geluiden was dat zeg!
De adrenaline gierde bij iedereen nog door het lijf voordat ze wisten dat ze al bij de lunchlocatie waren. Tijd voor een break bij Brasserie Zeven.
Een prachtige omgeving waarbij de deelnemers over een brug het terrein betraden. Dit leverde mooie plaatjes op. Eenmaal geparkeerd kon er genoten worden van heerlijke lunchboxen. Een tafel? Die hadden enkele deelnemers niet nodig. Dat deed je toch gewoon op de spoiler van een Aventador SVJ Roadster?!

Toen de maag weer gevuld was met speciale broodjes en heerlijke non-alcoholische cocktails van de brasserie, was het tijd om koers te maken richting de eindlocatie. Maar eerst stond de middagroute nog op de deelnemers te wachten. 

IMG_9967

MIDDAGROUTE 

We maakten koers richting het zuiden van Nederland. Het pittoreske, helaas lege, Brouwershaven werd bezocht, heerlijke dijk- en boswegen werden bereden en een flinke snelheid werd behaald op het laatste stukje bochtige snelweg. Kortom, ook de middagroute was gevuld vol met glunderende deelnemers van oor tot oor en een hoop rijplezier. De foto’s spreken voor zich.

DSC07824

FINISH

Uiteindelijk kwamen we aan bij de finish. FastLane Exclusive in Rucphen had zich flink uitgesloofd met een Drive-Thru finish waarbij zij een aantal exclusieve auto’s uit hun collectie hadden tentoongesteld en aan de deelnemers nog een toffe goodiebag uitdeelde. Voor de liefhebbers was er uiteraard nog een lekker bakkie en na de drive-thru was het tijd om huiswaarts te gaan.

IMG_0336

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde dag. Alleen al de passie die we bij de deelnemers weer hebben gezien en meegemaakt maakt ons ontzettend blij en voldaan, daar doen we het voor: het delen van deze geweldige passie.
Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en deelname. Daarnaast onze trouwe partners, crew en fotografen! Zonder een ieder die deze dag aanwezig was kunnen wij als organisatie niet zulke mooie dagen realiseren.

Fastlane Exclusive, Brasserie ZevenVan Leersum & ZnAutobedrijf JC Baarse, SUPERPAWA ®Octane Magazine NLVitamines4you

Benieuwd naar alle foto’s?

Bekijk ze hier!

DSC06730
DSC06994
DSC07170
DSC07312
DSC07495 Edit
DSC07690
DSC07723
DSC08045