DriveLife's Vintage Drive 2021

The Start of The Vintage Drive!

Zondagochtend om 10:00 uur werden de eerste deelnemers ontvangen bij Moeke in Nijkerk. Een nieuwe omgeving voor DriveLife-Events, zo helemaal in het noordoosten. Na entree op het terrein werd er gestart met een kop koffie, thee en wat lekkers te eten. Prachtige bolides waren aanwezig en iedereen was enthousiast om te gaan rijden. Zelfs het zonnetje begon te schijnen! Rond 10:30 werden de motoren gestart en werden de geblokte vlaggen de lucht in gezwaaid. Time to drive!

Production-Boss-61

Het grote voordeel aan starten in het noordoosten was dat we direct goede stuurmanswegen konden berijden. Van een Porsche 993 tot de Lamborghini Aventador SVJ. Prachtige klassiekers, brute supercars en American Muscle deed allemaal mee aan deze Vintage Drive. Deelnemers werden uiteraard op de proef gesteld met een stukje off-road. Dat leverde, met de vele regenval van de afgelopen dagen, prachtige beelden op. Datzelfde geldt voor het stukje over de heide van de Veluwe. Helaas vielen er een aantal regendruppels, maar dat mocht de pret niet drukken.

Production-Boss-86

Na ongeveer twee uur gereden te hebben kwamen we aan in Soestdijk waar een echte barista ons stond op te wachten met heerlijke koffie. Na het strekken van de benen en een korte koffiepauze was het tijd om koers te maken richting de lunchstop. Deze was ook in Nijkerk op het mooie landgoed van Salentein. Na het ophalen van de lunchbox kon de bolide geparkeerd worden en op het DriveLife priveterras kon er genoten worden van deze overheerlijke lunch.

Production-Boss-173

Tijd voor deel drie van de route. Deze begon met vrij veel regen waardoor het opletten geblazen was. Zo wisselde het weer zich tijdens dit derde deel een beetje af. Soms liet de zon zich zien, maar het was vooral bewolkt. We eindigde gelukkig met een zonnetje bij Golfbaan Amsteldijk. Hier kon een lekker drankje en hapje genuttigd worden. Tevens kon aansluitend een balletje afgeslagen worden! We zagen zelfs nog een aantal hele goede ‘swings’ voorbij gaan.

Production-Boss-251

Namens de organisatie willen wij onze deelnemers bedanken voor deelname. The Vintage Drive was weer een ontzettend groot succes door gepassioneerde autoliefhebbers met geweldige bolides. Daarnaast willen wij onze partners bedanken. Vergeet hen zeker niet te checken!

Superpawa, J.C. Baarse, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, Autobedrijf Van LeersumOctane Magazine Westdijk reclame, Vitamines4You

1 augustus staat de volgende rit op de planning. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Zet jij hem in de agenda en zien we je dan?

Nog geen genoeg? Check dan alle foto's via: Foto galerij DriveLife's Vintage Drive 2021

Production Boss 132
Production Boss 169
Production Boss 183
Production Boss 19
Production Boss 195
Production Boss 207
Production Boss 238
Production Boss 101