CP Motorsport   blurred

DriveLife Partner – CP Motorsport

In 2024 bundelen we de krachten met CP Motorsport. Gevestigd in Maasland is CP Motorsport de partij gespecialiseerd in de racerij en leveren zij het complete plaatje. Het organiseren van complete trackdays/races, zowel nationaal als international en vervoeren zij de raceauto’s d.m.v. gesloten transport.

CP Motorsport en DriveLife gaan al een aantal jaar terug. Sinds 2017, de eerste editie van Bakkies & Bolides, werken we samen. Dit jaar brengen we die samenwerking naar een hoog niveau. Zo zal CP Motorsport dé partner zijn voor alle race-behoeften vanuit ons en onze klanten.

Jan en Rainier van der Kamp zijn de twee broers en oprichters van CP Motorsport. Het begon allemaal met Chip Performance, waar de specialisten het tunen van bolides verzorgen. Dat is nu uitgebreid naar CP Motorsport waar ze een totaalconcept leveren voor de racerij. Met verschillende race-wagens in eigen beheer, als een Mercedes-AMG GT4 en BMW M2 CS Racing, bieden ze voor iedere racer wat wils. Van ervaren coureur tot beginner. Met een groot team aan instructeurs en monteurs zijn zij de ideale partij om jou te begeleiden op het circuit.

Er volgen hele leuke events en experiences in samenwerking met de mannen van CP Motorsport. Houd onze socials en website goed in de gaten. Wil jij jouw eigen bolide motorisch krachtiger maken of heb je interesse in de racerij? Neem dan een kijkje op de website via https://www.cpmotorsport.nl/

Oud Camp 3C
3155 DL Maasland

Mail: info@cpmotorsport.nl
Tel: 0174 235 650

Website