20230419

 

 

Maak kennis met DriveLife’s Mobility Partner personenwagens, autobedrijf JC Baarse! Dit autobedrijf is een breed begrip in het Noord-Hollandse Aalsmeer en is gespecialiseerd in Audi, BMW, Porsche en Volkswagen. Samen met Roy Baarse, de eigenaar van het bedrijf, hebben we al jaren een vruchtbare samenwerking. Met dit partnerschap bekrachtigen we deze samenwerking nog meer!

A7406402

Over JC Baarse

JC Baarse staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Met een jarenlange expertise in de auto-industrie biedt JC Baarse een breed scala aan diensten, variërend van verkoop van hoogwaardige occasions tot onderhoud en reparatie van diverse automerken. JC Baarse is een echt familiebedrijf en zo voelt het ook als je de showroom betreedt aan de Oosteinderweg 222.

Wat JC Baarse onderscheidt is het specialisme in Audi. Van inkoop, verkoop tot onderhoud. Met jarenlange ervaring in de automotive en zeer technische collega’s in de werkplaats biedt JC Baarse u en uw bolide de aandacht die het verdient. Ook voor alle overige merken.

 

A7403551

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion of behoefte hebt aan professioneel onderhoud, JC Baarse staat voor je klaar. We zijn trots om JC Baarse te verwelkomen als vaste DriveLife Partner en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor beide partijen!

Onze dank gaat uit naar Roy Baarse en de rest van het JC Baarse-team!

Oosteinderweg 222
1432 BA Aalsmeer

Mail: info@jcbaarse.nl
Tel: 0297-329093

Website