DSC06281

DriveLife Mobility Partner – V.D. Lans Auto B.V.

Dit jaar geven wij als organisatie vol gas. Van verschillende meerdaagse reizen naar het buitenland tot gezellige statische- en rijdende events in Nederland en natuurlijk de experiences, we bieden dit jaar voor ieder wat wils met toffe concepten. Om dit alles mogelijk te maken, hebben wij sterke partnerships gecreëerd met bedrijven waar we voor beide partijen waarde kunnen bieden. Zo hebben we met V.D. Lans Auto B.V. een geweldige samenwerking.  Zij zijn sinds het allereerste evenement van DriveLife, Bakkies & Bolides, betrokken bij onze evenementen en gezien de locatie van het bedrijf, is het prachtig om op deze manier met elkaar te verbinden. 

Pand_finish

Over V.D. Lans Auto B.V.

V.D. Lans Auto is een echt familiebedrijf dat al sinds 1986 gespecialiseerd is in Amerikaanse auto’s zoals Dodge Ram, Ford, Chevrolet, GMC en Cadillac. Bij V.D. Lans Auto’s vindt je niet alleen populaire modellen zoals de Dodge Ram Limited en de Ford F150 Raptor, maar ook unieke exemplaren zoals de Dodge Ram TRX en Corvette. Zo is V.D. Lans Auto op Bakkies & Bolides 2024 uitgebreid aanwezig met een Dodge Ram TRX, Chevrolet SSR en Dodge Charger SRT! 

V.D. Lans Auto’s is ruim 40 jaar geleden ontstaan in Monster en opgebouwd met de Westlandse normen en waarden. Door hard werken, nakomen wat je belooft en doorgaan op momenten dat anderen stoppen hebben wij door heel het land een goede naam opgebouwd. Veel van onze klanten komen echt al tientallen jaren bij ons over de vloer. Dat is het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Dit hebben we bewerkstelligd door altijd goede service te blijven geven.

werkplaats 1 van 1

Waarom de samenwerking met DriveLife?

Wij zijn de samenwerking met DriveLife aangegaan omdat we allebei gek zijn op mooie auto’s. Die samenwerking begon een aantal jaar geleden lokaal met Bakkies & Bolides en is uitstekend bevallen. De passie waarmee de mannen van DriveLife dit event organiseren zorgt elk jaar weer voor een leuke editie. Dit heeft ons als V.D. Lans Auto’s zijnde de bevestiging gegeven dat een uitbreiding van onze samenwerking een positieve uitstraling kan geven aan ons bedrijf.

Daarnaast hopen we dat meer autoliefhebbers bij ons terecht zullen komen voor hun droomauto. Naast Amerikaanse pick-ups, supercars en musclecars hebben we hoop goede contacten in binnen- en buitenland voor Europese supercars. - Beau van der Lans

Kwaliteit staat bij V.D. Lans hoog in het vaandel, en dat is voor ons als organisatie ontzettend belangrijk. Wij zijn super trots op deze samenwerking en willen Beau v.d. Lans en alle medewerkers bedanken. Op zoek naar een Amerikaanse bolide? Rijd dan zeker even langs in Monster!