Bakkies & Bolides "On the Road"

De dag vóór Bakkies & Bolides kan je jouw trots gaan gebruiken waar deze echt voor gemaakt is: Rijden!
Bakkies & Bolides "On the Road" is een dagrally geheel in stijl van het welbekende Bakkies & Bolides evenement!
Een geweldige dagrally voor de echte petrolhead die houdt van een dag sturen en genieten van de mooiste passie die er is.
 
Als finish geniet je met je co-driver en de gehele groep puristen van een heerlijke en gezellige BBQ inclusief entertainment op het terrein waar de dag erna Bakkies & Bolides plaatsvindt.
Én dat is nog niet alles... Doe je mee met Bakkies & Bolides "On the Road"? Dan verzilver je daarmee ook direct je toegang tot Bakkies & Bolides de dag erna op zondag 28 april! 

Informatie

Datum: medio 2025
Tijd: 09:00 - ca. 17:00
Bolide filter: oud/nieuw, snel/luxe, een liefhebbers auto, zo divers mogelijk!
Aantal plaatsen: 35 bolides
Regio: Zuid-Holland

 

NSX   M5   C6

Wat is Bakkies & Bolides "On the Road"?

Production_Boss 140

Volledig verzorgde experience

Een dagrally met DriveLife is meer dan een rit. We beginnen met Bakkies & Bolides "On the Road" op een toepasselijke locatie. We volgen Route 1 door mooie landschappen, met pitstops voor lekkernijen en natuurlijk koffie. Uiteraard is een heerlijke lunch inbegrepen zodat jij en je co-driver een perfecte start maken voor Route 2. Na een uitgebreide dag rijden, staan jou en de mede-petrolheads een primeur te wachten. We finishen op het Bakkies & Bolides terrein waar alles al klaar staat voor de dag erna!
Met een sfeervolle BBQ en entertainment sluiten we deze leuke dag af!

Production_Boss 10

Een geweldige rijdersdag voor de petrolhead

Stap in voor een onvergetelijke rijdersdag, speciaal ontworpen voor de echte petrolheads! Wij hebben met uiterste zorg een prachtige route uitgestippeld, zodat jij de hele dag samen met gelijkgestemde autoliefhebbers kunt genieten van jouw bolide en de prachtige omgeving van Zuid-Holland. Bij aanvang ontvang je een gedetailleerd routeboek. Aan de hand van dit boek volg je de route over heerlijke Hollandse stuurmanswegen! 

Production Boss 47 van 103

Ongekende diversiteit

Bakkies & Bolides staat voor pure liefhebberij, alles door elkaar en genieten van je eigen en elkaars bolide!
Precies dit is wat deze dagrally ook als "bolide filter" heeft. Past het in het welbekende plaatje van Bakkies & Bolides, waar je een Citroën 2CV naast een Ferrari Testarossa ziet staan, dan rijd jij precies wat wij graag zien en verwelkomen!

Production Boss 64 1

Bakkies & Bolides

Bakkies & Bolides "On the Road" is een dagrally als voorpret voor Bakkies & Bolides op de zondag.
Doe jij mee op zaterdag? Dan verzilver je daarmee als één van de eerste je toegangsticket voor de zondag. We zien jullie namelijk ook graag de volgende dag van 11:00 tot 15:00 uur voor een heerlijk bakkie tussen ruim 200 klassiekers en sportwagens!