Bakkies & Bolides - On the Road

Let op: Bakkies & Bolides - On the Road is door de aankondiging van de nieuwe maatregelen omtrent evenementen (van 2-8) helaas gecanceld. 

Zondag 29 augustus gaat het leukste autofeestje van Nederland eindelijk weer plaatsvinden in het Westland.
In 2017 vond de eerste editie van Bakkies & Bolides plaats. Een evenement afgeleid van het Amerikaanse fenomeen Cars & Coffee, waar allerlei bijzondere auto’s laagdrempelig samenkomen. Niet mooi achter een hekje of afzetpaaltjes, maar gewoon rijdend, waar ze voor gemaakt zijn.
In 2021 gaat bijna twee jaar verder na de derde editie, de vierde editie plaatsvinden.
Het wordt een hele bijzondere editie waar jij als Petrolhead bij wilt zijn. Deze dag zullen we niet zoals gewoonlijk statisch van elkaar auto’s genieten, maar gaan we er mee rijden! De bizarste klassiekers en de snelste hypercars zullen de motoren om 10:00 starten en drie verschillende routes, door elkaar heen, in de regio rijden. Als deelnemer krijg je namelijk de keuze om bij aankomst verschillende routes te rijden. Iedere route zit vol met bijzondere belevingen en heerlijke stuurmanswegen.
 
Koffie is deze dag natuurlijk niet te missen. Het terrein van Bakkies & Bolides zal compleet in de vintage Bakkies & Bolides stijl aangekleed zijn. En de barista reikt je graag een heerlijk bakkie uit in jouw auto. Met het bakkie kan je genieten van een prachtige route over het terrein waarbij je meerdere unieke bolides tegenkomt. Waarna de route zal starten en de beleving kan beginnen! Tijdens de routes ontvang je op verschillende locaties lekkere snacks, hapjes en drankjes tussen de uitdagende routes door.
Klaar met de eerste route? Dan staan er nog twee routes voor je klaar om die dag af te leggen!

Informatie

Datum: 29 augustus 2021
Tijd: 10:00 - 16:00
Locatie: Westland
Aantal plaatsen: 220 bolides
Bolide filter: Alles met een verhaal. Van 1900 tot net geïntroduceerd. De waarde of aantallen geproduceerd maakt geen verschil.
Inbegrepen: Entree tot het bijzondere terrein met diverse entertainment, bakkies koffie, lunch, diverse uitgezette routes met leuke hotspots die allemaal kunnen worden gereden, diverse versnaperingen tijdens de routes
Deelname: €45,- per persoon (alleen voor deelnemende auto's)
Toeschouwers op het terrein: Helaas niet toegestaan i.v.m. Covid-19.

Let op: Bakkies & Bolides - On the Road is door de aankondiging van de nieuwe maatregelen omtrent evenementen (van 2-8) helaas gecanceld. 

Production_Boss 1140

Wat is Bakkies & Bolides?

DE perfecte zondag voor petrolheads

Production_Boss 140

Superieure koffie

Dankzij onze partners kunnen wij het mogelijk maken om door ervaren barista's de beste koffie specialiteiten voor jou te laten maken. Zeg het maar, hoeveel kunnen wij er voor jou maken?
Liever geen koffie? Ook geen probleem, een fijne thee of een lekker frisje staat ook klaar!

Uiteraard persoonlijk aangereikt bij jou in de auto!

Production_Boss 10

Mooie, bizarre en unieke bolides

In de afgelopen jaren zijn er veel bolides voorbij gekomen. De één bijzonder om zijn uiterlijk, de ander om zijn verhaal en de ander weer om zijn leeftijd. Bakkies & Bolides is voor auto's met een verhaal en daar past veel in wat ons betreft.
Voorbeelden van bolides die wij zoal hebben mogen verwelkom zijn:.....
Achja, je kunt het beter zelf bekijken:

Bekijk de diversiteit hier

Host interview bb2018

Een beleving in een bijzondere omgeving

Alleen koffie en auto's maakt het niet. Het is een totaalplaatje.
Zo is het terrein, niet zomaar een terrein. Je vindt er een bos met een waterval die uitmondt in een meertje aan een privé strand. Een Mig 27 op een pilaar, een mooi grasveld voor de bolides en dit allemaal tussen de beroemde Westlandse kassen. De deelnemers worden d.m.v. diverse rijbanen over dit terrein geleid waar bijzondere en iconische bolides tentoon gesteld staan.
Is dit alles? Nee hoor, de sfeer wordt mede door jou ook nog gemaakt door een live dj en een host die het de deelnemers interviewd tijdens de rit over dit terrein.

Production Boss 47 van 103

Diverse locaties en hotspots gedurende verschillende routes

Na de bijzondere rit over dit terrein start de door jou gekozen route. Kies je bijvoorbeeld voor de Westland route, dan kun je de mooie wegen tussen de kassen van het Westland verwachten. Of ga je misschien voor de Delfland route? Dan kom je uiteraard langs leuke hotspots in die regio met altijd een lekker drankje en wat te eten tussendoor.
Alle routes passeren elkaar een aantal keer waardoor deelnemers elkaar meerdere keren tegenkomen.

Uiteindelijk eindigt alles weer bij het befaamde Bakkies & Bolides terrein waar je de volgende route kunt starten of nog een bakkie krijgen om vervolgens huiswaarts te gaan. Al met al zal er een hoop te zien en beleven zijn deze dag.