Bakkies & Bolides

Medio 2025 zal de zevende editie van Bakkies & Bolides gaan plaatsvinden in het Westland. 

In 2017 vond de eerste editie van Bakkies & Bolides plaats. Een evenement afgeleid van het fenomeen Cars & Coffee waar allerlei, zoals wij zeggen, auto's met een verhaal bij elkaar komen. Niet mooi achter een hekje of afzetpaaltjes, maar gewoon rijdend, waar zij voor gemaakt zijn. Een concept dat ontwikkeld is door en voor petrolheads, met als doel om een zeer hoge diversiteit unieke auto's met hun eigenaren bij elkaar te brengen en daarmee de kloof te verkleinen tussen de verschillende groepen bolides. Zo vind je er een perfect gerestaureerde Golf MK1 GTI naast een splinternieuwe Ferrari 812, en dat allemaal door elkaar op één terrein.

Benieuwd naar het ontstaan van Bakkies & Bolides? Klik dan hier!

Inmiddels is dit concept na 5 edities uitgegroeid tot iets unieks. De basis ligt nog bij Cars & Coffee maar de beleving is iets totaal nieuws. Een evenement in een gemoedelijke omgeving, puur alleen voor de eigenaren van deze bolides en allemaal met dezelfde passie.
Met een heerlijk bakkie koffie genieten van al het moois wat op dit bijzondere terrein bij elkaar komt, is voor iedere petrolhead DE heerlijke zondag.

Informatie

Datum: medio 2025
Tijd: 11:00 - 15:00
Locatie: 's-Gravenzande, Westland (niet openbaar toegankelijk)
Aantal bolides: 220

 

Production Boss 7 van 11

Wat is Bakkies & Bolides?

DE perfecte zondag voor petrolheads

Production_Boss 140

Superieure koffie

Dankzij onze partners kunnen wij het mogelijk maken om door ervaren barista's de beste koffie specialiteiten voor jou te laten maken. Zeg het maar, hoeveel kunnen wij er voor jou maken?
Liever geen koffie? Ook geen probleem, een fijne thee of een lekker frisje staat ook klaar!
*superieure koffie en thee inbegrepen

Production_Boss 10

Mooie, bizarre en unieke bolides

In de afgelopen jaren zijn er veel bolides voorbij gekomen. De één bijzonder om zijn uiterlijk, de ander om zijn verhaal en de ander weer om zijn leeftijd. Bakkies & Bolides is voor auto's met een verhaal en daar past veel in wat ons betreft.
Voorbeelden van bolides die wij zoal hebben mogen verwelkom zijn:.....
Achja, je kunt het beter zelf bekijken:

Bekijk de diversiteit hier

Host interview bb2018

Gezelligheid in een bijzondere omgeving

Alleen koffie en auto's maakt het niet. Het is een totaalplaatje.
Zo is het terrein, niet zomaar een terrein. Je vindt er een bos met een waterval die uitmondt in een meertje aan een privé strand. Een Mig 27 op een pilaar, een mooi grasveld voor de bolides en dit allemaal tussen de beroemde Westlandse kassen.
Is dit alles? Nee hoor, de sfeer wordt mede door jou ook nog gemaakt door een live dj en een host die het e.a. over de aanwezige auto's verteld.

lKROCha

Heerlijke lunch

De regionale catering master zal zijn pitten, ovens en frituurpannen weer heerlijk warm opstoken. Heb jij lekkere trek, dan staan de chefs voor jou klaar om iets heerlijks te bereiden. Van overheerlijke gevulde broodjes tot speciale gerechtjes en natuurlijk een smakelijk frietje, van smullen geen gebrek tijdens Bakkies & Bolides. Onder het genot van een lekker hapje kan er volop genoten worden van al het moois wat rijdt en staat.
*lunch niet inbegrepen

Wil jij Bakkies & Bolides 2025 niet missen?

Laat je gegevens achter en wordt op de hoogte gebracht zodra er meer informatie is

De partners van Bakkies & Bolides 2024