DriveLife x Dutch GP 2024

Bij DriveLife staan we voor onvergetelijke ervaringen op zowel automotive als autosport gebied. Als autoliefhebbers kan de Nederlandse autosport natuurlijk niet uitblijven op onze evenementenkalender. In 2024 komt de Dutch Grand Prix weer terug naar Zandvoort en wij bieden jou de exclusieve mogelijkheid om hier een compleet weekend bij te zijn!

Wanneer?
23-25 augustus 2024

Kosten?
Prijs op aanvraag
Inclusief:
1. Ticket per dag voor het gehele race-weekend (vrijdag, zaterdag, zondag)
2. Tickets zijn persoonsgebonden maar kunnen per dag op een andere naam gezet worden
3. Toegang tot CM.com Circuit Zandvoort, Race Home, tribuneplek op de Main Straight
4. Lanyard

Interesse? Neem contact op

 

763

Wat houdt dat in?

vacatures cmcom circuit zandvoort vermaat horeca_0002_3

Compleet verzorgd weekend

Met DriveLife's Dutch GP Experience ervaar je een topweekend in de duinen van Zandvoort. Het Race Home geeft je het gevoel van een gezellige kroeg met de hele dag livemuziek (DJ), open bar en uiteraard Hollandse bitterballen. De combinatie van deze gemoedelijke sfeer en een top- plek op een van de gouden tribunes aan het rechte stuk maakt een onvergetelijk race-weekend bij de F1 Heineken Dutch Grand Prix helemaal af.

SI202209030511_hires_jpeg_24bit_rgb

Vol autosportspektakel

Door de combinatie van de raceklassen en het entertainment op de baan, staat de F1 Heineken Dutch Grand Prix garant voor een weekend vol autosportspektakel. Het blijft niet alleen bij Formula 1. Het gehele weekend vind je ook de Support klasse als de F2, F3 en Porsche Super Cup!

SI202209020920_hires_jpeg_24bit_rgb

Unieke experience 

Niet alleen ben je getuige van de spannende actie op de baan, maar je zult ook de kans krijgen om te netwerken met andere gasten en mede-autosportliefhebbers. Een echt evenement voor petrolheads onder elkaar vol gezelligheid! Met een eigen hospitality ruimte op het circuit, onbeperkte toegang tot premium eten en drinken en persoonlijke service van ons toegewijde team!

Interesse in deze unieke experience?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!