Bakkies & Bolides was terug & beter dan ooit tevoren!

Na drie jaar konden petrolheads uit heel Nederland, Duitsland en België weer samenkomen om de mooiste passie met elkaar te delen onder het genot van heerlijke koffie. Dit keer scheen ook het zonnetje wat Bakkies & Bolides helemaal compleet maakte. Benieuwd naar het hele verhaal en alle foto’s? Klik dan op onderstaande button en lees verder!

Lees meer

Production Boss 24

Terug in de tijd, waar de benzine- en oliedampen in de straten nog normaal waren.

Met DriveLife's Vintage Drive gingen we terug naar toen, waar de geur van pure benzine als parfum werd beschouwd en autogordels een weinig aangevinkte optie was.
DriveLife's Vintage Drive nam ons mee terug in de tijd. Over mooie landwegen, door bochtige bospaden en Hollandse dijkjes.

Lees meer

 

Kil Media  Drivelife VD 053

Konden we een betere ‘Season Start’ wensen? DriveLife’s Season Start ’21 was een groot succes!

Zondag 5 april stond vol in het teken van de start van het nieuwe autoseizoen. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen die ontzettend goed is begonnen. Met 35 geweldige bolides stonden we stipt 11:00 klaar om prachtige stuurwegen te berijden. Benieuwd naar deze dag? Lees dan het volledige artikel en bekijk alle prachtige foto’s!

Lees meer

 

DSC08215 Edit

Duotest: 2x Audi RS3 Limousine (stage 2 tuned)

In de DriveLife agenda stond het laatste weekend van augustus iets heel leuks gepland, namelijk het testen van twee toffe Audi RS3’s.
Audi is een merk waar wij nog niet veel rij-ervaring mee hadden. Hier moest natuurlijk verandering in komen! Autobedrijf JC Baarse stelde deze bolides voor ons beschikbaar om ze uitgebreid te testen. Benieuwd naar onze ervaring met de RS3’s? Lees dan zeker verder!

Lees meer

 

20200830_141415

Het nieuwe seizoen werd afgetrapt met DriveLife's Season Start!

26 juli 2020 vond DriveLife's Season Start plaats. Deze dag werden de de mooiste wegen van Zuid-Holland en Zeeland bereden, culinaire hoogstandjes beleefd en genoten van mooie bolides!

Beniewd hoe de deelnemers deze dag beleefde?

Lees meer

 

IMG_4257

Met de Mercedes-Benz CLA 45 S AMG naar het Verenigd Koninkrijk!

Het autoseizoen is in de verte alweer in zicht en dat betekent voorbereidingen treffen.
Daarom stond het tweede weekend van februari bij de organisatie van DriveLife in de planning als het testrijden van een nieuw concept, namelijk DriveLife’s Factory Drive, wat van 2-4 april gaat plaatsvinden. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven had ook deze keer voor ons wel een passend vervoersmiddel, en dat bleek wel toen wij de sleutel van een splinternieuwe CLA 45 S AMG in de handen kregen gedrukt. Op dat moment de eerste op Nederlandse platen en met zijn kanarie-gele kleur daarom een unieke verschijning.

Lees meer

 

image00015

De fabriek van AMG & 10 nieuwe AMG-modellen welke we goed aan de tand mochten voelen!

Een aantal weken geleden namen we deel aan de ‘AMG Experience’ in het Duitse Affalterbach. Inderdaad, Affalterbach, de geboorteplaats van vele AMG’s. Er was een prachtig programma tot in de puntjes uitgewerkt met alles erop en eraan. We kregen een exclusieve tour door de fabriek en reden met 10 verschillende nieuwe AMG's!

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan op 'lees meer' hieronder!

Lees meer

 

2019 07 04 Driving Event MB Niederlande Hohenlohe 283

Een strak blauwe lucht, aangename temperaturen en de Alpine A110: een goed begin van de week!

Op een zonnige maandagmorgen namen wij de Alpine A110 mee om eens even goed aan de tand te voelen. Wellicht denk je, Alpine dat is toch niet meer van nu?! Fout! In 2017 is het Franse automerk met een nieuw model op de markt gekomen. Van buiten zijn er zeker gelijkenissen met zijn voorganger, maar op motorisch gebied is die compleet anders!

Benieuwd? Klik dan op de rode knop hieronder!

Lees meer

 

Production_Boss 11 2

DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting 2019 weer een groot succes!

Zaterdag 11 mei was het tijd voor de tweede editie van DriveLife Meets GMTEC Supercarmeeting. Net zoals vorig jaar reden we met een heerlijk divers clubje bolides vanuit ’s-Gravenzande naar Oud-Beijerland. Van een Mercedes-Benz C63 Black Series tot de legendarische Honda NSX en van een Oil-look Lotus Elise kanonnetje tot een prachtige Porsche 911 GTS. Er reed weer van alles mee!..

Lees meer

 

Production Boss 27 van 103

Een knallende derde editie van Bakkies & Bolides!

Afgelopen zondag 28 april was het weer tijd voor het meest diverse autofeestje van het jaar; Bakkies & Bolides. Een evenement wat inmiddels bekendstaat om de diversiteit aan bolides en een geweldige en relaxte ambiance. En ook deze derde editie was weer een groot succes met talloze bolides van alle soorten & maten en heel veel autoliefhebbers!

Lees meer

 

Production Boss 15 van 182

Een zonnig weekendje met een Mercedes-Benz C43 AMG op pad is volgens ons een weekendje geleefd!

Eind maart hebben wij dit namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven mogen doen en wat was het een ervaring. Van het bijhouden van supercars tot het heerlijk cruisen in de avond met het dakje eraf. Alles kan met deze auto!

Benieuwd wat deze auto in zijn mars heeft? Lees dan ons verhaal over de C43 AMG!

Lees meer

 

IMG_2428

Van Noord naar Zuid-Holland met 40+ sport- en supercars

Zaterdag 30 maart was het weer zo ver. Het eerste evenement van 2019 stond op het programma.
Met een groep gezellige mensen en mooie auto's zijn wij via leuke wegen naar een echte parkinglot meeting geweest!
Hoe dit was, dat lees je hier.

Lees meer

 

 

DL C D Mclaren

Verborgen schatten in het Zwarte Woud

In het weekend van week 46 zijn wij op pad gegaan richting het zuiden van Duitsland. Hier schenen een aantal pareltjes van auto's verborgen te staan.

Benieuwd wat voor ons de definitie verborgen schatten inhoudt? Ga er dan maar eens lekker voor zitten!

Lees meer

 

IMG_8799

Een bizarre diversiteit bij Bakkies & Bolides 2018

Afgelopen zondag 13 mei was het weer feest in Het Westland. Zoals van tevoren aangegeven vond op deze dag het meest diverse autofeestje plaats waar iedere autoliefhebber bij moest zijn. En ook deze tweede editie was weer een heel bijzonder evenement wat je niet vaak zult tegenkomen op Nederlandse bodem.

Heb je dit helaas moeten missen of wil je graag nog een keer nagenieten? Lees dan snel verder!

Lees meer

 

Production_Boss 10

Afgelopen zondag hebben de 1e deelnemers van Bakkies & Bolides hun olie-check al gedaan.

Zoals al eerder vermeld is er voor de komende tijd goed weer besteld en ook zondag bleek dit maar weer. Na een goede wasbeurt en wat laatste checks werden de eerste 2 bolides weer wakker geschud (of de buren?). Ditmaal om een klein voorproefje te maken voor aanstaande 13 mei.

Benieuwd wat wij met deze Ferrari en Porsche zijn wezen doen? Lees dan snel verder!

Lees meer

 

Production_Boss online 1 klein

Het meest diverse autofeestje zit er weer aan te komen.

Zondag 13 mei 2018 zal er weer een flinke wolk aan benzinedampen boven het Westland hangen! De "Legendary Classics" worden weer onder het doek vandaan getoverd en de "High Performance Supercars" krijgen hun laatste olie-check.

Met een lekker bakkie koffie en een grote diversiteit wordt dit weer genieten voor iedere fan van auto's!

Lees meer

 

IMG_7635