DriveLife's Spielberg GP Experience

Welkom bij DriveLife - jouw ultieme motorsport-experience partner! Ben je klaar om de adrenaline te voelen stromen, de geur van brandend rubber te ruiken en te genieten van een onvergetelijk weekend vol actie? Dan is ons exclusieve VIP-arrangement voor de GP van Oostenrijk in 2024 precies wat je zoekt!

  • Een volledig verzorgd weekend van woensdag t/m zondag
  • VIP-arrangement tickets voor Spielberg GP op vrijdag, zaterdag en zondag
  • Vier overnachtingen in top klasse hotels incl. ontbijtbuffet;
  • Met passie geselecteerde routes door Duitsland & Oostenrijk;
  • Professionele fotografie gedurende het evenement
  • 24/7 assistance van de DriveLife crew;

En natuurlijk nog veel meer, wat later bekend wordt gemaakt!

Wanneer? Nader te bepalen (2024/2025)
Beschikbaarheid? 10 equipes
Kosten? T.B.A. 

37261 2021 austrian gp max verstappen red bull 4593b4e5fc4a3795a6ea66229eb45496
Ultimate_Drives_ByLorenzrichard.com 9313

Geweldige rit naar Oostenrijk

Bij DriveLife draait het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. We zullen samen met een gepassioneerde groep petrolheads richting Oostenrijk vertrekken, de mooiste wegen berijden en genieten van het adembenemende landschap onderweg naar de GP van Oostenrijk. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten, waarbij de passie voor auto's en motorsport hoog in het vaandel staan!

F1e PC oostenrijk

F1 Experience

Als gast op de Spielberg GP in Oostenrijk, zul je een weekend beleven dat je voor altijd zal bijblijven. Je wordt ondergedompeld in de wereld van de Formule 1 met VIP-behandeling van begin tot eind. Van de adembenemende snelheid van de F1-auto's die voorbij zoeven tot de geur van verbrand rubber, je zult de spanning en sensatie van de race van dichtbij ervaren.

Of je nu een fervent Formule 1-fan bent of gewoon wilt genieten van de unieke sfeer van een motorsportevenement, de Spielberg GP in Oostenrijk is een buitengewone belevenis. Maak je klaar voor een weekend vol opwinding, avontuur en onvergetelijke herinneringen.

Grand Prix 2016 200316_0668 1

Verzorgd van start tot finish

Wij zorgen we ervoor dat het hele evenement van start tot finish volledig verzorgd is, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken en optimaal kunt genieten van de beleving. Vanaf het moment voor de gezamenlijke roadtrip naar Oostenrijk, tot het moment dat je weer terugkeert, wordt alles voor je geregeld.

We regelen de beste accommodatie, de beste zitplaatsen op het circuit, de maaltijden en de exclusieve activiteiten. Onze ervaren teamleden zorgen ervoor dat je niets tekortkomt en staan altijd klaar om te helpen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wil je dit niet missen? Zet jezelf dan nu alvast op de interesselijst via onderstaand formulier!